Ballon vaasje

Ballon vaasje - Creatief en Simpel - Download de gratis werkbeschrijving op onze site

Pas maakte ik deze leuke ballon vaasjes. Ze passen perfect bij een verjaardag (ze hebben de zelfde kleur als de ballonnen die opgehangen worden) en ze worden ook nog antislip. Het ballonvaasje is afzonderlijk goed te gebruiken, bijvoorbeeld op een etagère. Maar in een groepje bij elkaar is het ook erg leuk. En nu ik verschillende kleuren heb, kan ik ze gedurende het jaar met de rest van het interieur matchen. Roze en rood met Valentijn, de blauwe en groene bij elkaar, of geel met Pasen.

De vaasjes die ik gebruikte, komen bij het werk van mijn zusje vandaan. Zij hebben ze gekregen, dus het valt niet meer te achterhalen waar ze gekocht zijn. Maar je kunt ook bijvoorbeeld de plastic verpakking van Yakult, Optimel of andere probiotica gebruiken. Die hebben hetzelfde formaat.

Een laatste tip: mocht het niet lukken om de ballon om het vaasje heen te krijgen, knip dan nog iets meer van de ballon af. Hoe meer er afgeknipt wordt, hoe groter de de opening, alleen hoe korter de ballon is, om het hele vaasje te bedekken.

Voor de werkbeschrijving klik hier.

Veel succes!

Pompom krans voorbeeld - Creatief en Simpel - Download de gratis werkbeschrijving op onze site
Pompom krans voorbeeld

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.