Bedankje bruiloft (pepermuntrolletje)

Bedankje bruiloft (pepermuntrolletje), gekregen op een bruiloft - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor het verhaal en voor nog meer leuke ideeen

Pas hadden wij de bruiloft van de neef van mijn man. Ik vind het erg leuk om te zien dat ook anderen creatief zijn (door een beperkt budget). Deze bruiloft had de kleuren wit met een beetje roze, zo ook het bedankje dat ze hadden gemaakt (een pepermuntrolletje).

Ik vond het bedenken van het bedankje van onze bruiloft ook erg moeilijk. Aan de ene kant wilde ik de gasten iets meegeven om hen te bedanken en een beetje omdat het erbij hoort. Maar iets bestellen of iets duurs vond ik ook erg zonde, omdat het thuis meestal in de prullenbak beland, in ieder geval daar ga ik van uit. Dus ik vond het zonde om voor 2,50 euro per stuk iets te bestellen, want dan werd het een hele kostenpost.

En zelf iets maken is veel persoonlijker, dan even gauw iets bestellen. Dus dat heeft Moniek in dit geval ook gedaan. Ik vond het resultaat erg mooi en de pepermuntjes waren erg lekker!

Was overigens een geslaagd feestje!

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.