Boekje vouwen

Boekje vouwen - Creatief en Simpel - Download de gratis werkbeschrijving op onze site

Vouwen, en dan vooral origami is iets wat wij vroeger veel hebben gedaan. We zijn zelf begonnen met een beginnerscursus, daarna volgden er nog meer. Direct bij de beginnerscursus zijn we gestart met het gebruiken van een vouwbeen. Sindsdien doen we dat nog steeds. We gebruiken hem overal voor, voor het vouwen van programmaboekjes, het mooi vouwen van kaarten, uiteraard nog steeds voor zaken die we uit origamiboeken vouwen enz. Voor de verjaardag van mijn zoontje ben ik ook aan het vouwen geslagen. En wel met een boekje uit een A4 papier. Hierdoor kon ik een leuk kleurboekje maken binnen het thema van zijn verjaardag. Hiervoor heb ik plaatjes van internet gehaald, en deze in de juiste volgorde geplakt (de helft dus op zijn kop).

Voor de beschrijving hoe het boekje gevouwen wordt, klik hier. En voor het kleurboekje met de Woezel en Pip plaatjes klik hier.

Uiteraard kan het boekje ook in andere thema’s gemaakt worden. Ik maakte bijvoorbeeld ook een boekje in het thema bruiloft (voor mijn vriendin). Klik voor de plaatjes hier.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.