Dobbelsteen ketting

Dobbelsteen ketting, vrij eenvoudig te maken, met een groots resultaat - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor meer leuke ideeen.

Een van de favoriete kettingen van mijn moeder is toch wel deze dobbelsteen ketting. Ik zie dat ze hem vaak draagt. Hij is qua kleur best wel neutraal, en past dus goed bij veel outfits. En ook de kleinzoons vinden de ketting reuze interessant, want het is net of er speelgoed aan hangt!

Het zijn vooral de kralen die deze ketting bijzonder maken. Verder is de ketting geregen, dus vrij eenvoudig te maken. En dat is soms ook wel fijn. De aandacht gaat dan goed uit naar de kralen die gebruikt worden. En als er snel een ketting nodig is, dan is dit er een die zo is gemaakt. Mijn moeder maakte er ook bijpassende oorbellen bij, want wat moet je anders bij zo’n ketting aan oorbellen dragen? Ik vind het een super leuk setje bij elkaar.

Dobbelsteen ketting, vrij eenvoudig te maken, met een groots resultaat - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor meer leuke ideeen.

We maken uiteraard ook meer ingewikkelde kettingen, zoals deze rode ketting of deze blauwe halsketting. Maar zoals eerder aangegeven, zijn wij al onze creaties aan het vast leggen, zodat we weten wat we maakten en ook weer nieuwe dingen kunnen creëren, al dan niet met de kralen van oude kettingen.

Hebben jullie ook al eens een dobbelsteen ketting gemaakt?

Veel knutselplezier!

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

One thought on “Dobbelsteen ketting

  1. Hi
    Is het ook mogelijk om de dobbelsteenketting te maken met rood of groen draad en met gekleurde dobbelstenen voor ons. 4 maal.
    Rood en groen??
    Hoor graag van je.
    Groetjes helen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.