Duizend dingen doosje

Duizend dingen doosje, sigarenkistje zelf versierd - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen

Ik had een doosje nodig om wat spulletjes in te sorteren, zodat dit niet door de war gaat. Ik bedacht daarvoor dit duizend dingen doosje.

Mijn man rookt al jaren sigaren. De kistjes waar de sigaren inzitten bewaard hij. Ik heb ze al overal voor gebruikt: Al koektrommel voor zelfgebakken koekjes, toen mijn dochters klein waren. Als kistje voor naaigaren, knopen, borduurgaren enz. En mijn man gebruikt ze ook in de schuur om alle schroeven, spijkers, bouten, moeren enz. te sorteren. Multifunctioneel en dus zonde om weg te gooien.

Alleen zien de sigarenkistjes er niet zo mooi uit aan de buitenkant. Dus we versieren deze nog wel eens. Pas kocht ik bij de Action schoolbordenverf. Deze probeerde ik uit op de doosjes. De verf droogt heel snel, en dekt in een keer, wat erg fijn is. Dus al is er niet veel op te schrijven met krijt, dan is deze verf al goedgekeurd door ons.

Ook de binnenkant wilde ik bij een doosje proberen. Dit is vrij eenvoudig en maakt het voor mij af, als ik iets cadeau wil doen, dat ik in een sigarenkistje verpak.

Duizend dingen doosje, sigarenkistje zelf versierd - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen

Duizend Dingen Doosje

Wil je ook een doosje maken? Voor de werkbeschrijving klik hier.

 

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.