Flanellen doek (vierkant)

Flanellen doek (vierkant) - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen vooor de kinderkamer

Nog een artikel dat we maakten voor de baby-uitzet, een flanellen doek, met een mooi biaisband erom. Hierdoor past de doek weer goed bij de rest van de uitzet en is altijd terug te vinden wanneer de doek wordt meegenomen, omdat deze toch redelijk uniek is.

Een flanellen doek is reuze handig. Hij kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden: als handdoek of in ieder geval over de aankleedkussenhoes. Flanel neemt heel goed vocht op. Als wikkeldeken, mochten de badstofvarianten op zijn. En ik gebruik ze (nog steeds) voor het hoofdeinde van het bedje. Flanel is een beetje stroef, dus het blijft goed liggen. En mijn zoontje krijgt het soms warm ‘s nachts warm, en helemaal als hij overdag slaapt, en zweet dan. Ik vind het dan fijn dat dat niet direct in het matras trekt en dat ik het flanel kan vervangen mocht het nodig zijn. En wat dacht je van een verkoudheid, dan is het ook fijn als niet het hele bed verschoond hoeft te worden en het hoofdeinde gemakkelijk vervangen kan worden. Kortom vele mogelijkheden om de flanellen doek te gebruiken.

Voor de werkbeschrijving klik hier.

 

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.