Flessen omwikkeld met touw

Flessen omwikkeld met touw - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en voor nog meer leuke ideeen

Ik zie de laatste tijd steeds vaker decoratie voor in het interieur in naturellook. Veel vazen, waxinelichthouder, schalen enz. worden versierd met jute, touw en andere natuurlijke materialen. Zelf zag ik op pinterest steeds vaker vazen en waxinelichthouders omwikkeld met touw en ik wilde de flessen omwikkeld met touw ook proberen.

Zo gezegd, zo gedaan een paar bolletjes touw gekocht, een paar flessen met sap leeggedronken (van verschillende winkels / merken voor de verschillende vorm) en met het lijmpistool aan de slag gegaan.

Het maken is simpel, het kost relatief gezien niet veel tijd. De grootste kunst is om het touw mooi recht om de fles te wikkelen. En doordat ik plastic flessen gebruikte vervormde de flessen een beetje door de hitte van het lijmpistool. Wanneer je dit niet mooi vind kunnen beter glazen flessen worden gebruikt.

Flessen omwikkeld met touw - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en voor nog meer leuke ideeen

Uiteindelijk kwamen de flessen goed van pas bij de barbecue die mijn moeder organiseerde. Ze wilde vooral witte decoratie. De kanten vlaggetjes die we eerder maakten pasten daar ook mooi bij. Samen met witten lantaarns en waxinelichtjes was het een mooi geheel.

Voor de werkbeschrijving voor het maken van de flessen omwikkeld met touw klik hier.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.