Fruittekening beplakken met stukjes papier

Fruittekening beplakken met stukjes papier - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en meer leuke ideeen om te knutselen

Een leuke knutsel die ik maakte voor mijn zoontje en die ik vast binnenkort ook ga gebruiken met mijn neefjes. Ik vond verschillende tekeningen met fruit erop op internet. En toen kwam het idee om die niet gewoon te laten kleuren maar om de fruittekening te beplakken.

Léon is net aan het leren om met een schaar te knippen. En alles vastplakken is ook een van zijn favoriete knutselbezigheden. Dus met deze tekening is dat mooi gecombineerd. De peer maakten we voor opa en een paar weken later maakten we de aardbeien. Het gekleurde papier is een restje van eerdere knutselprojecten.
Ik maakte verschillende varianten:
Veel plezier ermee!

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.