Groot hart versierd met linten

Groot rieten hart versierd met linten, voor op de kinderkamer - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en meer leuke ideeen.

Vandaag weer een kijkje in de kinderkamer. Spulletjes qua decoratie hadden we genoeg, ik heb het een en ander kunnen hergebruiken destijds. Alleen wilde ik het net even iets persoonlijker maken en wat meer kleur in de – toch wel witte – kamer brengen. Ik heb dit rieten hart versierd met linten. Hiermee waren meteen ook de lelijke verwarmingsbuizen weggewerkt.

Verder heel eenvoudig een aantal mooie witte en groene linten aan het oogje van het hart bovenin geknoopt. De meeste lintjes kocht ik bij de Action. Aan sommige linten maakte ik aan het uiteinde ook een hartje vast. Ook deze kocht ik bij de Action.

Groot rieten hart versierd met linten, voor op de kinderkamer - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en meer leuke ideeen.

Ik plaatse al meer leuke (en bijpassende) ideeën op onze site, zoals Manden versieren met lint en Groene schilderijen met vlinders. En er volgen er nog meer, want alles was groen met wit op de kamer van mijn zoontje.

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.