Hartje van gips

Hartje van gips - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en voor nog meer leuke ideeen om zelf te maken.

Een leuk knutselprojectje met de kleinzoons: een hartje van gips maken. Kleien blijft bij hen aantrekken en het is dan ook leuk als het kleiwerk behouden blijft. Bij de Kruidvat kwam ik de klei van Das tegen, die me de inspiratie tot dit hartje van gips gaf.

In mijn geval versierde ik het hartje met kralen en pailletten. Je kunt bijvoorbeeld ook schelpen gebruiken. Ik vond het mooi om het bij een kleur te houden, alles door elkaar ziet er uiteraard weer heel anders uit.

Ik wil dit hartje ook met anderen delen en ga dit ook maken op de jaarmarkt in augustus. Ik vind het erg leuk om het knutselen met anderen te doen. Niet alleen kan ik mijn kennis overbrengen, maar zie ik ook de ideeën van anderen. En dat geeft mij weer inspiratie voor nieuwe projecten.

Voor de werkbeschrijving klik hier.

Hartje van gips

 

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.