Hartje vouwen

Hartje vouwen - Creatief en Simpel - Download de gratis werkbeschrijving op onze site

Afgelopen weekend wilde ik iets nieuws maken om in mijn raam te zetten. Het voorjaar en de valentijn komen eraan, het moest daar wel bij passen. Ik vond bij de Kruidvat een mooi pakje stevig papier waar ik iets van wilde vouwen. Dit papier wordt meestal gebruikt voor het maken van kaarten Op internet kwam ik 3D hartjes tegen. Na enig speurwerk vond ik een beschrijving hoe ik het hartje moest vouwen. Binnen een uur had ik ze allemaal (ongeveer 20 stuks) gevouwen.

Er zijn allerlei mogelijkheden wat er met de hartjes gedaan kan worden. Ik deed ze in een vaas en legde ze ter decoratie op een etagère. Ze kunnen ook op een satéprikker gezet worden. Dan kunnen ze in een bloemstuk of boeket. Of met wat lekkers eraan geprikt. Ze kunnen zelfs aan elkaar geregen worden tot een slinger.

Voor de werkbeschrijving om het hartje te kunnen vouwen klik hier.

We zijn benieuwd wat jullie van deze hartjes vinden!

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.