Hartjes van geldbriefjes

Hartjes van geldbriefjes - Creatief en Simpel - Ga voor de verdere uitleg naar onze site en kijk daar ook voor meer leuke ideeen

Afgelopen weekend hadden we een bruiloft van de neef van mijn man. Ik wilde het geld dat we hen cadeau wilden doen niet gewoon in een envelop steken maar er iets leuks van maken. Daarom vouwde ik hartjes van geldbriefjes.

Voor de werkbeschrijving klik hier dan verschijnt de pagina waar ik de vouwinstructie vond. Die werkbeschrijving kan ik zelf niet beter maken, dus dank je wel www.fleurflirt.nl.

Hartjes van geldbriefjes - Creatief en Simpel - Ga voor de verdere uitleg naar onze site en kijk daar ook voor meer leuke ideeen

Om het geheel mooi te pakken maakte ik ook een doosje geluk. Samen op een leuk bordje met een mooie strik erom vond ik het een erg leuk cadeau. Ik had hier graag een mooie foto van gemaakt, maar dat is helaas door tijdgebrek (we konden het pak van mijn man niet vinden) niet gelukt. Volgende keer beter!

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.