Herfstkrans

Herfstkrans, zelfgemaakt uit eigen tuin - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke ideeen om zelf te maken

Het wordt nu toch echt herfst. Het warme weer is achter ons, de blaadjes beginnen bijna te kleuren. Het wordt dus ook tijd om het huis aan te passen aan het jaargetijde. Mijn moeder en ik maakten samen deze herfstkrans.

De basis van de krans is een strokrans. Ik ben druk in de (nieuwe) tuin aan het snoeien. Daar komen de takken met de wit met groene blaadjes vandaan. We bonden deze samen vast met een stukje ijzerdraad en de rest met krammetjes.

Mijn moeder heeft in de tuin nog veel mooie bloemen, zoals de hortensia’s. Deze staan altijd erg mooi in een herfststuk vind ik. Bij de voordeur hebben we ook kastanjes, eikeltjes en denneappels neergelegd, en de wit met roze decoratie vervangen door meer oranje decoratie, zoals kaarsen en een paar oranje bloemen. Dus een echt herfstgevoel komt bij ons nu boven! Binnenkort gaan we binnen ook de decoratie in herfstsfeer brengen, zodat alles weer bij elkaar aansluit.

Wat vinden jullie van de herfstkrans? Zijn jullie al een beetje in herfststemming?

Herfstkrans, zelfgemaakt uit eigen tuin - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke ideeen om zelf te maken

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.