Ingelijst geldcadeautje

Ingelijst geldcadeautje - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en meer leuke ideeen om zelf te maken in en om huis.

Voor een jarige vriendin maakte ik dit geldcadeautje. Hoe meer ik bezig ben met het schrijven van deze blog, hoe vaker ik het leuk vind om iets te knutselen. Voor een verjaardag een geldcadeautje geven probeer ik dan ook niet meer “gewoon” in een envelop te stoppen, maar om er iets leuks van te maken.

Dit geldcadeautje is gemakkelijk te maken. Het moeilijkste is een lijstje vinden, die genoeg ruimte achter het glas heeft om het geld tussen te plakken. Het lijstje dat ik gebruikte komt bij mijn favoriete winkel vandaan (de Action). Zoek daarbij een leuk papiertje als achtergrondje, plak muntjes in verschillende maten in het lijstje met wat dubbelzijdig plakband, en het ingelijste geldcadeau is klaar. De vriendin die jarig was, heeft een interieur met veel steigerhout. Dus het lijstje kan ook gebruikt worden als ze het geld eruit heeft gehaal, dat is dan ook weer praktisch (en eeuwig zonde als het lijstje weggegooid zou worden).

Ingelijst geldcadeautje - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en meer leuke ideeen om zelf te maken in en om huis.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.