Kaart felicitatie huwelijk

Kaart met felicitatie huwelijk, bijpassend bij de uitnodiging die we kregen- Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving.

De neef van mijn man trouwde. Ik maakte voor het bruidspaar al een mooi cadeau. Daarnaast werd gevraagd of we een kaart in wilden leveren, zodat de ceremoniemeester elke dag een kaart met felicitatie naar het bruidspaar toe kon sturen om nog wat na te genieten van de bruiloft. Een erg leuk idee. Ik wilde graag een kaart maken die paste bij hun uitnodiging. Deze was wit met goud en een lint er omheen geknoopt.

Het is ook hier weer een simpele kaart, maar doordat de gekozen materialen zo mooi bij elkaar pasten, ben ik zelf erg tevreden over het resultaat.

Kaart felicitatie huwelijk, bijpassend bij de uitnodiging die we kregen- Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving.

En ik heb altijd al willen proberen om een slingertje van washitape te maken die tussen een kaart wordt gespannen. En dat was gemakkelijker dan ik dacht.

Kaart felicitatie huwelijk, bijpassend bij de uitnodiging die we kregen- Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving.

Voor de werkbeschrijving klik hier.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.