Kanten vlaggetjes

Kanten vlaggetjes - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen om zelf te maken.

Binnenkort hebben we een paar barbecues van ons (voormalige) werk die in onze tuin worden gegeven. Om de boel wat te aan te kleden maakten we kanten vlaggetjes.

Deze vlaggetjes lijken van kant maar zijn in werkelijkheid plastic placemats (van de Action). Wij kozen voor de kleur wit maar ze waren er ook in geel en grijs. Reken op zo’n drie vlaggetjes, dus een placemat , per meter. Wij maakten de vlaggetjes extra luxe door er ook ringetjes in te knijpen en een paar kralen tussen te doen.

Het was wel een werk om de slinger te maken maar over het resultaat zijn we zeer tevreden. Nu nog testen of de slinger werkelijk zo weerbestendig is als we denken. Na de barbecues halen we de vlaggetjes weer binnen zodat we de slinger later nog keer kunnen gebruiken.

Voor de werkbeschrijving klik hier.
En voor het sjabloon van de vlaggetjes, klik hier.

Kanten vlaggetjes - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen om zelf te maken.

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.