Kerstgeur om zelf te maken

Kerstgeur - Creatief en Simpel - Download de gratis werkbeschrijving op onze site

Ik probeer in kerststemming te komen, maar dat wil niet echt lukken. Doordat het buiten nog niet vriest, kan ik me nog niet voorstellen dat we al in december zitten. Daarom ging ik op zoek naar een manier om in ieder geval de kerstgeur in huis te halen. Na wat speuren op internet vond ik een recept, wat ik gisteren heb uitgeprobeerd. Super simpel, en het huis ruikt heerlijk!

Voor het recept voor de kerstgeur klik hier.

Laat het mengsel lekker de hele dag op het fornuis, kachel of verwarming staan. Het mengsel kan telkens opnieuw aangestoken worden zodat de kerstgeur weer tot leven komt en is tot een week houdbaar.

Vanavond heb ik een kerstdiner met vriendinnen. Dit lijkt me dan ook een leuk kleinigheidje om hen te geven. Kerst vier je samen vind ik en deze geur doet met hier heel erg aan denken. Ik heb voor iedereen een setje met de ingrediënten gemaakt en deze mooi ingepakt in een doosje (de cranberry’s even in een boterhamzakje). Ik heb er een mooi kaartje bij gedaan met het recept van de kerstgeur.
Voor de labels klik hier.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.