Ketting en armband bruiloft

Ketting en armband bruiloft, zelfgemaakt - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke dingen om zelf te maken

Toen ik in 2012 trouwde koos ik voor het thema wit met een vleugje blauw en orchideen. Jullie zagen inmiddels al verschillende foto’s voorbij komen van de versiering die we zelf maakten. Ook de ketting en armband maakte ik zelf.

Mijn trouwjurk is op maat gemaakt (door Anastasi). Een supermooie witte jurk, met een aquablauwe band over de taille. In dezelfde stof maakte ze ook de stropdas voor mijn man, zodat we precies bij elkaar pasten. Omdat de trouwjurk uniek is, wilde ik er uiteraard ook unieke sieraden bij. Op internet zijn heel veel verschillende sites te vinden met kralen. Het is maar net wat je mooi vindt. Ik ben gek op parels en strasssteentjes, dus deze combineerde ik met blauwe parels, zodat het vleugje blauw ook weer terug kwam. De ketting en armband zijn vrij simpel verder, gewoon geregen op een metaaldraadje, verder geen ingewikkelde constructies.

Ik was super blij met het resultaat. De hoeveelheid kralen is precies goed, zoals ik wilde en de kleur was perfect.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.