Kinderketting met blauwe bloemetjes

Kinderketting met blauwe bloemetjes - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor nog veel meer leuke ideeen om zelf te maken

We zijn begonnen met het op de foto zetten van alle sieraden die we hebben gemaakt (en dat zijn er heel veel). Vandaag de eerste foto, een kinderketting met blauwe bloemetjes.

Ik heb een aantal jaar workshops gegeven voor het maken van sieraden. Dit deed ik ook voor kinderfeestjes, voor verschillende leeftijden. Dit vond ik erg leuk om te doen, om te zien wat anderen creëren. Soms haal ik daar weer nieuwe ideeën uit. Ik heb dan ook een kast vol staan met kralen voor volwassenen en kinderen. Voor kinderen zijn het veelal figuurkraaltjes, zoals de blauwe bloemetjes op de foto, maar ook vlindertjes, lettertjes, balletjes, hartjes enz. Vaak wissel ik deze af met kleine kraaltjes, omdat kinderen geen grote ketting maken, en deze anders te grof voor hen werd.

Uiteraard waren er dan ook een aantal voorbeelden nodig, dus deze heb ik dan ook gemaakt. Soms gaf ik ze aan iemand cadeau (mijn nichtjes worden er nu ook te klein voor), dus mocht deze kinderketting met blauwe bloemetjes jullie inspiratie geven, dan is dit ook een tip voor een zelfgemaakt cadeautje.

Kinderketting met blauwe bloemetjes - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor nog veel meer leuke ideeen om zelf te maken

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.