Kraamcadeau voor jongen – cadeaukaart op een hart

Kraamcadeau voor jongen - cadeaukaart op een hart - Creatief en Simpel - Download de gratis werkbeschrijving op onze site

Mijn collega wordt binnenkort vader, van een jongen. Het is op mijn werk gebruikelijk om met de pet rond te gaan en met elkaar een leuk cadeau te kopen. We kochten een groot cadeau voor hem (een loopstoeltje). Van het geld dat we overhielden haalde ik een cadeaukaart bij de Hema. Deze vind ik erg leuk door de afbeelding die erop staat.

Uiteraard kon ik het niet laten de kaart iets leuker in te pakken. Dat vind ik toch bijzonderder om te geven als tussen neus en lippen door. Het was nog wel even zoeken naar wat leuke spulletjes. Bij de Zeeman vond ik erg leuke sokjes. En bij de Hema (in de aanbieding) een mooi blauw rompertje. Ik wilde alles vastmaken op een leuk hart of zo, maar het viel niet mee om iets te vinden. Ik vond het ook wel zonde als het een heel duur hart was, stel dat het niet meer gebruikt wordt. Het hart dat ik nu gebruikte kocht ik in de aanbieding. Helaas had ik geen cellofaanfolie meer in huis, anders had ik het hart daarin ingepakt.

Voor de beschrijving hoe ik het hart met de cadeaukaart versierde klik hier.

Bij elkaar erg geslaagd. Ik kreeg complimenten voor mijn knutselwerkje en mijn collega was helemaal blij. En zijn vrouw ook bleek later.

Ik wens ze voor straks al het geluk met hun kleine jongen toe!

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Kraamcadeau voor jongen - cadeaukaart op een hart - Creatief en Simpel - Download de gratis werkbeschrijving op onze site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.