Lakentje voor wieg of babybedje

Lakentje wieg of ledikant, zelfgemaakt - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen voor de kinderkamer

Vandaag nog weer een item van de kinderkamer: we maakten zelf lakentjes, die we in een bijpassende kleur versierden. We maakten zowel een lakentje voor de wieg als ook voor het babybedje. Wij kochten een wat groter ledikant (70 cm x 140 cm) waardoor het sowieso niet gemakkelijk was om bijpassende lakentjes te vinden.

En als je eenmaal bezig bent heb je zo een aantal verschillende varianten:

Een wit lakentje met groen en wit lint:

Lakentje wieg of ledikant, zelfgemaakt - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen voor de kinderkamer Een wit lakentje met een stuk groene stof:

 

Lakentje wieg of ledikant, zelfgemaakt - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen voor de kinderkamer En een van groene stof:

Lakentje wieg of ledikant, zelfgemaakt - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen voor de kinderkamer Er zijn nog veel meer varianten mogelijk, maar dat is dan ook niet nodig voor de babyuitzet.

Onze tip, zorg in ieder geval dat het lakentje groot genoeg is, zodat je ook stof overhebt, om het in te kunnen stoppen, wanneer je je kindje op bed legt. Dus liever iets te ruim uitmeten, dan te krap. Zet er dan nog een mooi randje stof aan.

Voor de werkbeschrijving klik hier.

Veel succes!

 

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.