Leuke dingen doosje

Leuke dingen doosje - Creatief en Simpel - voor meer informatie kijk op onze site

Eerder schreef ik al over de lijst met leuke dingen die ik voor mezelf opstelde. Om zoveel mogelijk van mijn lijst te kunnen ondernemen én dat ook nog betaalbaar te houden, heb ik een leuke dingen doosje. Dit doosje loop ik elke maand door, zodat ik een idee heb wat erin zit, wanneer acties zijn afgelopen en wat leuk is om te gaan doen. Ik gebruik het doosje al een paar jaar en ben er zeer blij mee, we hebben er al veel gebruik van gemaakt (en veel geld mee bespaard).

Een greep van de zaken die ik heb bewaard:

Cadeaubonnen die ik kreeg. Dit kan vanalles zijn. Soms is het handig om een cadeaubon nog even te bewaren, omdat je na verloop van tijd weer andere dingen mee kan halen.

Leuke dingen doosje inhoud - cadeaubonnen
Leuke dingen doosje inhoud – cadeaubonnen

Spaaracties waar ik aan mee deed en waaruit iets gratis of met korting ondernomen kan worden.

Leuke dingen doosje inhoud - spaarkaarten
Leuke dingen doosje inhoud – spaarkaarten

Knipsels uit (plaatselijke) kranten en tijdschriften, met ideeën om dingen te ondernemen en bijbehorende kortingsacties. En dat maakt het lezen van bepaalde tijdschriften extra interessant, om op zoek te gaan naar uitjes en hoogste kortingen.

Leuke dingen doosje inhoud - knipsels uit tijdschriften en krant
Leuke dingen doosje inhoud – knipsels uit tijdschriften en krant

Heel veel plezier met het doen van iets leuks!

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.