Leuke dingen lijst

Leuke dingen lijst blanco - Creatief en Simpel - Download gratis op onze site

Zo aan het einde van het jaar ga ik toch altijd weer nadenken wat ik het afgelopen jaar heb gedaan en wat ik het komende jaar wil gaan doen aan leuke dingen.

Afgelopen jaar heb ik veel geleerd. Vooral dat positief denken goed werkt, van negatieve energie word ik alleen maar moe. Ik heb voor mezelf bepaald wat ik graag wil bereiken. Door dit op te schrijven en er af en toe in terug te lezen, hoop ik dat het in mijn “systeem” komt en dat ik deze doelen nog sneller kan bereiken.

Een van die doelen is om leuke dingen met mijn zoontje te doen. Hiervoor maakte ik een lijst met alle leuke dingen die ik met hem, maar ook zonder hem (dus voor mezelf) wil doen. Alleen al het fantaseren hierover maakte me blij. Daarom vandaag de blanco versie, omdat ik hoop dat het jullie ook blij kan maken. De lijst hoeft niet in een dag gevuld te worden, ik bedenk ook af en toe weer wat nieuws als ik bijvoorbeeld iets lees in een tijdschrift of krant.

Voor de blanco leuke dingen lijst klik hier.

En hieronder zien jullie als voorbeeld mijn leuke dingen lijst:

Leuke dingen lijst voorbeeld

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.