Manden versieren met lint

Manden versierd met lint - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en meer leuke ideeën voor de kinderkamer

Vandaag een korte uitleg hoe je manden gemakkelijk kunt versieren met lint, zodat ze persoonlijk worden en bij het gekozen interieur passen.

Toen ik drie jaar geleden met de kinderkamer van mijn zoontje aan de slag ging, wist ik niet of het een jongetje of een meisje zou worden. Ook hadden wij ons huis te koop staan, dus ik wilde de decoratie niet te gek maken, en ook gemakkelijk mee te nemen naar een volgend huis, zodat ons kindje ons direct weer thuis zou voelen. Ik koos voor de kleur (lime) groen. De muren hield ik neutraal wit, en we kochten een mooie set meubels, die iets bruin/grijs getint waren. Ik maakte een paar groene schilderijen met vlinders, in plaats van de muur te verven.

Om extra opbergruimte te creëren kocht ik een aantal gevlochten manden bij de Xenos en kanten, elastisch lint in groen en wit bij de Action. Ik vlocht de linten door de lussen van de mand, waardoor er een leuk patroon ontstond. Ik maakte het niet te gek met teveel lint, dat werd mij te druk. En het lint dat ik gebruikte komt ook weer terug bij de aankleedkussenhoezen die mijn moeder maakte.

Manden versierd met lint - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg

De manden zijn nu uniek, en ze brengen net weer iets meer kleur, in een toch wel neutrale kamer.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.