Rode hartjesslinger

Rode hartjesslinger - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke versieringen om zelf te maken voor een verjaardag of bruiloft.

Eindelijke was het zover, mijn ouders waren 40 jaar getrouwd. En een feest is geen feest, volgens de (klein)kinderen, als er geen versiering hangt. Het was even nadenken, hoe precies, maar dat het met rode hartjes te maken moest hebben, dat was duidelijk, want dat paste binnen het thema. Dus zo ontstond de rode hartjesslinger die ik maakte.

De rode hartjesslinger is uiteraard eenvoudig te maken. Hij kan zo lang gemaakt worden als nodig. De meeste tijd gaat zitten in het uitknippen van de hartjes. Maar dat vond ik een fijn klusje, ‘s avonds op de bank bij de televisie.

Voor het vast plakken van de hartjes gebruikte ik een boek, waardoor ik redelijk uit kon meten dat de hartjes even ver van elkaar zaten en ik daar niet al te veel over na hoefde te denken. En een klosje garen zit zo in de war, dus ook daarvoor is het handig om de slinger op een kartonnetje of iets dergelijks vast te maken, zodat deze gemakkelijk afgerold kon worden met het ophangen. En gebruik het ook weer met het afhalen, dan kan de slinger hergebruikt worden met Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag of een andere bruiloft.

Ik versierde de woonkamer met de hartjes.

Hartjesslinger - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke versieringen om zelf te maken voor een verjaardag of bruiloft.

En daarnaast hing ik rode ballen op, die ik nog had liggen.

Hartjesslinger - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke versieringen om zelf te maken voor een verjaardag of bruiloft.

Voor de werkbeschrijving klik hier.
En voor de bijlage met de hartjes om te printen klik hier.

 

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.