Schelpenmobiel

Schelpenmobiel, leuk om zelf te maken op vakantie - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke ideeen

Na al jaren naar de Middellandse zee te zijn geweest, en heel veel schelpen te hebben gevonden, heb ik eindelijk eens een schelpenmobiel gemaakt. En ik vond het zo leuk en vond zoveel schelpen met gaatjes erin, dat ik halverwege de vakantie er nog een maakte. Het waaide behoorlijk, waardoor ze veel geluid maakten. Nu hangen ze aan de veranda, dus het geluid blijft me herinneren aan de vakantie. Ik wil deze vakantiecreatie graag met jullie delen!

Als je de intentie hebt om een mobiel te gaan maken, zorg dan dat je vast wat touw meeneemt. Veel heb je niet nodig, en als je op vakantie op zoek moet is het moment soms al voorbij.

Schelpenmobiel, leuk om zelf te maken op vakantie - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke ideeen

Het maken van de schelpenmobiel was zo eenvoudig, dat ik straks ook een kunstwerk wil maken met dezelfde techniek: schelpen aan een touw en dan een paar strengen naast elkaar spannen. Ik denk dat ik er dan wel wat kralen tussen rijg, zodat er wat meer kleur in komt. Zodra het me is gelukt, volgen er uiteraard foto’s!

Voor de werkbeschrijving klik hier.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.