Schilderij met tekst

Schilderij met tekst, gemakkelijk zelf te maken - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke ideeen om te maken.

Na 5,5 jaar hebben we eindelijk ons huis verkocht en kunnen we plannen maken voor ons nieuwe huis. De keuken en badkamer zijn uitgezocht. Dus ik ga vast wat dingetjes maken voor het interieur. Het eerste knutselproject is een schilderij met tekst.

Heel simpel: ik spoot een canvasdoek van 20 x 20 cm in de gewenste kleur. Datzelfde deed ik met houten letters die ik vond bij de Wibra (Love) en Kwantum (Enjoy the little things). Deze heb ik erop geplakt met een lijmpistool.

Dit moet een groot kunstwerk worden met heel veel vierkante schilderijen die allemaal wit zijn met een eigen textuur waardoor ze er anders uitzien. Maar door de kleur zoveel mogelijk wit te houden hoop ik de rust te kunnen bewaren. De planning is om dit in de gang op te hangen. Ik wil nog schilderijtjes maken met schelpen en hoorntjes, met vogeltjes en ik denk ook een met strikjes.
De volgende versies en het eindresultaat zien jullie uiteraard ook!
Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.