Schilderij met vogeltjes

Schilderij met vogeltjes, een alternatief memobord - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en meer leuke ideeen

Tijdens mijn speurtocht over internet voor leuke interieurdecoratie om zelf te maken, was ik ook op zoek naar schilderijen die zelfgemaakt kunnen worden. Ik ben alleen niet artistiek aangelegd, dat ik deze zelf kan schilderen, dus ik zocht andere mogelijkheden. Ik maakte daarom al een aantal schilderijen met schelpen en schilderijen met tekst. Eerder maakten we al een keer een memobord als kraamcadeau. Ergens tussen nieuwe versies van schilderijen en memoborden, kwam ik ideeen tegen van vogeltjes die op een touwtje zitten. Zo kwam ik tot mijn versie van een schilderij met vogeltjes.

De voorbeelden die ik zag, hadden vogeltjes in zwart-wit (silhouette). Maar ik vond dat qua kleur behoorlijk afsteken tussen de rustige, witte tonen van de andere schilderijen die ik maakte. Bij de Action kwam ik per toeval houten vogeltjes tegen. Deze spoot ik nog een klein tintje lichter. Daarnaast knipte ik de vogeltjes uit op behangpapier, waardoor ze een leuk relief kregen.

Ik vond een lijntje erg kaal. En kon niet beslissen welke van de twee soorten het beste op dat ene touwtje pasten. Toen ik het met twee touwtjes probeerde, viel alles voor mij op zijn plaats en heb ik gauw alles vastgelijmd (met een lijmpistool).

Schilderij met vogeltjes

Aan de wasknijpertjes wil ik straks leuke teksten, een uitnodiging voor een verjaardag o.i.d. plakken, dus als alternatief memobord gebruiken.

Ik ben weer erg tevreden over het resultaat van dit schilderij met vogeltjes. En het past super tussen de andere schilderijtjes.

Schilderij met schelpen - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor meer foto's en uitleg en voor nog meer leuke en simpele ideeen om zelf te maken.

Klik hier voor een aantal vogeltjes die op internet vond (via google –> bird silhouette). Er zijn verschillende plaatjes van vogeltjes te vinden, het is net wat het beste bij de stijl past.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.