Schilderij Droom Durf Doe

Schilderij Droom Durf Doe met schelpen - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving

Dit schilderij maakte ik een aantal jaar geleden met mijn creatieve vriendinnen. Graag wil ik met jullie delen hoe we dit hebben gemaakt.

Ik koos voor de tekst Droom Durf Doe. Ik vind de tekst “Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag” bijvoorbeeld ook mooi. Dit is eigenlijk een verkorte versie daarvan. Uiteraard kan de tekst op het schilderij aangepast worden, net als de kleur. Ik vind het gebruiken van de schelpen erg leuk. En hij past bij ons erg mooi bij de muren, die afwisselend van baksteen en donkergrijs geschilderd zijn.

Voor de werkbeschrijving van het schilderij klik hier.I

Ik hoop dat het jullie ook inspireert om een mooie tekst aan de muur te hangen.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

 

Schilderij Droom Durf Doe met schelpen - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.