Servet vouwen (tulp)

Servet vouwen (tulp) - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen om zelf te maken.

Niets is zo leuk dan de tafel mooi aankleden voor het diner (of de lunch). Nu mijn zoontje zich bezig houdt met zelf eten, komen de servetten nog wat vaker op tafel, zodat hij zelf zijn mond en handjes schoon kan maken. Als ik tijd heb, probeer ik zijn servet in een leuke vorm te vouwen, bijvoorbeeld van een tulp.

Het vouwen van een servet hoeft niet moeilijk te zijn, het resultaat is uiteraard wat telt. Ik vind het niet prettig om een heel ingewikkelde constructie te vouwen. Hoe moeilijker, meer je met je vingers aan een servet hebt gezeten, wat dan ook niet hygienisch is. Dus een paar vouwen, dat vind ik zelf meer dan genoeg.

Het vouwen in de vorm van een tulp, is vrij eenvoudig uit te voeren. Ik hoop dat de werkbeschrijving jullie op weg helpt om zelf ook de tulp te vouwen. Verder helpt het ook als het servet een mooi of een vrolijk printje heeft, samen met een mooi tafellaken, leuk servies en bestek, maakt het helemaal af. Dan maakt het bijna niet meer uit wat er wordt gekookt, het eten is dan al een feestje!

Servet vouwen (tulp) - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen om zelf te maken.

Voor de werkbeschrijving klik hier.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.