Spiraalslinger (60 jaar)

Spiraalslinger (60 jaar) - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer ideeen voor versiering bij een verjaardag

Voor de verjaardag van mijn moeder hadden we ook wat gepaste versiering nodig. Ik had de spiralen van Woezel en Pip van de verjaardag van mijn zoontje nog liggen. Dus ik hoefde voor een spiraalslinger alleen nog een ander plaatje te maken.

Nog een tip: mijn vader heeft de slingers opgehangen. Om het hem gemakkelijk te maken, had ik een paperclip aan het uiteinde gedaan, zodat hij de spiraal gemakkelijk tussen de vlaggetjes kon hangen. Ik had het uiteinde eerst verstevigd met plakband, zodat de spiralen wat langer mee kunnen gaan.

Voor de werkbeschrijving van de spiraalslinger klik hier.

En voor de cirkels die ik voor aan de spiralen maakte klik hier.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.