Spiraalslinger Woezel en Pip

Spiraalslinger Woezel en Pip - Creatief en Simpel - Download de gratis werkbeschrijving op onze site

Het thema van de verjaardag van mijn zoontje was Woezel en Pip. Ik vind het zelf veel te leuk om te knutselen, dus alles in de winkel kopen, dat is dan zonde. Ik ben (gelukkig) op tijd begonnen met het maken van de versiering, dat kan al lang van te voren. Berg de spiraalslinger op in een plastic mapje (ze zijn namelijk plat, dus dat gaat heel gemakkelijk). Zelf was ik ziek tijdens de verjaardag, maar ook mijn man kon doordat ik paperclipsen had vastgemaakt, gemakkelijk de versiering ophangen.

Deze spiraalslinger maakte ik, met daaronder plaatjes van Woezel en Pip. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden, zoals geen plaatjes, andere figuren (hartjes, cirkels enz.) of plaatjes van andere favorieten. Ik heb de plaatjes nu verwijderd, maar kan de spiralen weer voor een volgende verjaardag gebruiken, dat scheelt weer werk.

Voor de werkbeschrijving voor de spiraalslinger met Woezel en Pip klik hier.

Mijn zoontje was helemaal ondersteboven van de slingers en de afbeeldingen die hij overal zag. Voor zo’n reactie doe ik het!

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.