Stoffen hartjes

Stoffen hartjes, eenvoudig zelf te maken - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke ideeen

Tijdens de jaarmarkt bij de kerk heb ik aangeboden om een bijdrage te doen met het geven van een aantal workshops met het thema Hart voor de kerk. Samen met Linda gaan we hartjes haken, hartjes van gips maken en hartjeshanger van papier maken. En de vierde variant zijn stoffen hartjes. We zijn benieuwd welk hartje het meeste aanslaat.

Een stukje stof heb je al gauw over. De kleur is ook hier weer bepalend voor hoe het hartje eruit zit. Ik ben in ons voorbeeld uitgegaan van traditioneel rood. Het stukje stof dat ik nog had liggen was een soort patchwork, dus ik had veel verschillende stukjes met een motiefje ter beschikking. Super leuk (en handig) want dat kun je gauw veel verschillende combinaties maken.
De hartjes kunnen als hanger worden gebruikt. Maak er dan eventueel een belletje aan vast. Dan is het ook een leuk kraamcadeau. Of maak er een paar onder elkaar dan wordt het een soort zeepketting.

Stoffen hartjes, eenvoudig zelf te maken - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke ideeen

Voor de werkbeschrijving van de stoffen hartjes klik hier.
Welk hartje heeft jullie voorkeur?

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.