T-Shirt met naam

T-Shirt met naam - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen om zelf te maken

Voor mijn kleinkinderen maakte ik bij hun geboorte een t-shirt met hun naam erop. Uniek in zijn soort en ik kon het direct doen toen ze geboren waren. Dat scheelde tijd ten opzichte van het bestellen via internet, omdat ze niet opgestuurd hoefden te worden.

De t-shirts met naam zijn simpel te maken. De kleur en het lettertype bepalen de uitstraling. Een super leuk kraamcadeau. Uiteraard kan in plaats van een shirt ook een slabbetje, een dekentje, een lakentje of iets dergelijks gebruikt worden om de letters op te strijken. Ik heb het geluk dat mijn drie kleinzoons een naam hebben met vier letters, dus het past dan ook gemakkelijker op een t-shirt. Met een langere naam wordt het wat meer puzzelen. De folie kan natuurlijk ook gebruikt worden om figuurtjes mee te maken op een t-shirtje.

De folie bestelde ik via Foliemonkey. De letters blijven ook prima zitten in de wasmachine, dus kunnen net als alle andere kleertjes gewoon gedragen worden.

T-Shirt met naam - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen om zelf te maken

Voor de werkbeschrijving klik hier.
En voor de letters die ik gebruikte klik hier.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.