Versiering Bruiloft (Windlichten)

Versiering Bruiloft (Windlichten) - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de beschrijving

Vandaag een paar foto’s van de versiering van de trouwlocatie van mijn bruiloft in september 2012. Het thema was destijds wit met een vleugje blauw en versierd met vlinders en orchideeën. Ik wil jullie laten zien dat je met hele simpele middelen toch leuke versiering voor je bruiloft kunt maken, zodat ze binnen het thema passen.

Blauwe loper
Wij kwamen aan met een bootje, dus met dank aan de ceremoniemeester (mijn moeder) versierden we de steiger. Ik bestelde een blauwe loper. Deze gebruikten we ook bij de voordeur thuis, dus dezelfde kleur kwam terug.

Versiering Bruiloft - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de beschrijving
Versiering Bruiloft

Organza met vlinders
De palen versierden we met organza stof, waar we stroken van hadden geknipt. Ik had witte vlinders gevonden bij de Action, deze maakten we erop vast.

Versiering Bruiloft
Versiering Bruiloft

Windlichten
Ik kocht de windlichten in de opruiming bij het tuincentrum. De windlichten vulde ik met blauwe steentjes. Vervolgens gingen de kaarsen erin. Deze kaarsen waren destijds verkrijgbaar bij de Action. Daarna wat pareltjes, waardoor het net wat chiquer werd en meer toepaslijk voor een bruiloft. Ik knoopte er ten slotte een lint omheen, met aan de uiteinden ook weer een parel. Hierdoor was het lint wat zwaarder, zodat het niet te veel wapperde en het maakte het net af. De kaarsen hebben de hele dag gebrand.

Versiering Bruiloft (Windlichten)
Versiering Bruiloft (Windlichten)

Bewaren
De windlichten kunnen altijd weer opnieuw gebruikt worden. Ik leende ze bijvoorbeeld uit aan mijn nichtje, toen zij ging trouwen. En ik vind het wel leuk dat je nog een paar tastbare spullen van je trouwdag bewaard voor later om opnieuw weer neer te kunnen zetten.

Voor ons een supermooie dag, met ook nog een paar blijvende herinneringen die weer  mee naar huis konden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.