Vlaggenlijn van stof

Vlaggenlijn van stof, een leuk kraamcadeau om te geven - Creatief en Simpel- Ga naar onze site voor de werkbeschrijving en nog meer leuke ideeen

Mijn moeder maakte voor de geboorte van mijn zoontje deze vlaggenlijn van stof. Ze had er twee klaar liggen, een roze en een blauwe, omdat we niet wisten of het een meisje of een jongetje zou worden. Zodra de baby was geboren heeft ze er letters opgestreken, zodat het een heel persoonlijke vlaggenlijn was. Deze heeft een paar weken voor het raam gehangen.

Maar ook met de verjaardag van mijn zoontje komt de slinger weer tevoorschijn. Ik vind het erg leuk, omdat het echt iets van hem is. En misschien hang ik de slinger wel op in zijn nieuwe kamer. Ik wil van dezelfde blauwe stof nog meer decoratie maken (een memobord en ik wil letters beplakken). En misschien bedenk ik nog wel iets.

De slinger is vrij eenvoudig te maken.

Voor de werkbeschrijving klik hier.
En wanneer je een sjabloon voor de vlaggetjes wilt hebben, kun je het sjabloon van de papieren vlaggenlijn gebruiken.

Veel succes en maak iemand blij met dit mooie kraamcadeau.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.