Vlindernaamkaartjes

Vlindernaamkaartjes - Creatief en Simpel - Download de gratis werkbeschrijving op onze site

Voor mijn eigen bruiloft maakte ik een moodboek. Daarin zag ik een rode draad, waardoor ik het thema voor onze bruiloft kon kiezen: wit met een vleugje aquablauw, vlinders en orchideeën.

Vlinders kwamen gedurende de dag een aantal maal terug. We hebben bijvoorbeeld na de ceremonie in plaats van duiven een paar vlinders losgelaten. Hiermee gaven we ook weer iets terug aan de natuur. En ik had verschillende decoraties, waarop ook grote, witte vlinders waren geplaatst.

Het diner is altijd lastig, het is niet handig als iedereen zomaar gaat zitten. Na lang wikken en wegen hadden we de juiste tafelschikking gemaakt. Halverwege hebben wij als bruidspaar van tafel gewisseld, zodat we met alle gasten konden bijpraten. Daarom maakte ik vlindernaamkaartjes, die je op een glas kunt bevestigen. Dit gaf een supermooi effect en maakte voor mij de tafel net even bijzonder, met onze eigen touch.

De foto hierboven maakte ik niet zelf, deze is van de fotograaf die onze trouwdag vast heeft gelegd. Daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor.

Voor de werkbeschrijving klik hier. En voor de patronen van vlinders klik hier.

Maak er wat moois van!

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.