Waxinelichthouders omwikkeld met touw

Waxinelichthouders omwikkeld met touw - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke ideeen om zelf te maken.

Ik ben de laatste tijd nogal druk in de weer met het lijmpistool. Ik ben verschillende dingen aan het uittesten en aan het maken voor in ons nieuwe huis. Tijdens het opruimen kwamen we een hoop spulletjes tegen die eigenlijk weg kunnen. Dus ook goed genoeg om mee te knutselen en een nieuw leven in te blazen. Ik maakte deze waxinelichthouders omwikkeld met touw.

Ze passen mooi bij de andere projecten die ik al maakte met touw (deze touwkrans met gehaakte hartjes en ik omwikkkelde al flessen met touw). Ik moet zeggen dat deze waxinelichthouders wel de gemakkelijkste waren. Ik denk dat dat komt door de glazen ondergrond. Deze is goed vlak, en vervormd niet door het lijmpistool. Met een paar minuten heb je al drie houders gemaakt. Dus met een simpele handeling heb ik toch erg leuke nieuwe waxinelichtjes in huis.

Waxinelichthouders omwikkeld met touw - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en nog meer leuke ideeen om zelf te maken.

Wat vinden jullie ervan?

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.