Zelfgemaakte jam versieren

elfgemaakte jam versieren met een mooi etiket en deksel - Creatief en Simpel - Ga naar onze site voor de uitleg en de etiketten om te printen

Wij verbouwen veel fruit in onze tuin en boomgaard. Een groot deel van het fruit gaat eerst de diepvries in. Gedurende het jaar maak ik daarvan zelfgemaakte jam. Het meeste eten we uiteraard zelf op, maar ik verkoop het ook via een stalletje aan de weg. Ik vind het dan leuk om de potjes iets te versieren, zodat het er nog aantrekkelijker uitziet.

Hiervoor maakte ik voor dit jaar zelf etiketten. Het plaatje haalde ik van internet. De etiketten kun je printen op een stickervel (bijvoorbeeld te koop bij de Action voor € 0,79). Je hebt de afmeting van 3,07 x 7 cm = 24 etiketten op een vel nodig.

Daarnaast knip ik servetjes in 4 delen. Deze bevestig ik met een elastiekje over de deksel van de jampot. Heel simpel, maar maakt het net af. En de jampotjes hebben niet altijd allemaal dezelfde deksel, waardoor het uiteindelijk toch een geheel wordt, omdat de deksels niet meer zichtbaar zijn. Ik houd nu voor elke variatie een ander servetje aan, zodat ik gemakkelijk kan zien wat de voorraad nog is.

Voor de etiketten klik hier.

 

Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van onze wekelijkse nieuwe posts, meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 

 

 

Of volg ons op Pinterest of Instagram

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.